NL EN
Vraag / Offerte

Architrackz

boeken

Wil je Architrackz boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Architrackz. Hier kan je een optreden van Architrackz boeken. Voor de prijs van Architrackz vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Architrackz

Architrackz boeken

Architrackz, geboren als Dwayne Leroy Biekman op 26 maart in 1992, werd als tiener al snel verliefd op het maken van muziek. Als Dwayne Meerzorg maakte hij jarenlang muziek zonder enig echt succes. Een deelname aan het muziek talentenjacht programma The Next MC van hiphop platform 101Barz leverde hem bekendheid op, maar helaas niet om zijn muziek, maar om de manier hoe hij door de jury op hilarische wijze geëlimineerd werd uit de auditie ronde.

In 2016 boekte Architrackz daardoor pas echt succes toen hij de microfoon inruilde voor een keyboard. Zo produceerde hij o.a. ‘Op De Weg’, ‘Chemistry’ en ‘Hard 2 Get’. Laatstgenoemde single was voor het eerst na 4 jaar dat Architrackz weer achter de microfoon kroop. Dit ging niet onopgemerkt, de teller van ‘Hard 2 Get’ staat al ruim boven de 17 miljoen streams en het succes smaakte naar meer.

Eind 2019 ging Architrackz weer vol voor het rappen en bracht hij zijn eerste project ‘Blessings & Life Lessons’ uit.

Foto’s: ShotsByPine

pressmap Architrackz

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video's Architrackz

    Bezoekers bekeken ook