NL EN
Vraag / Offerte

Esko

boeken

Esko boeken voor jouw event?
Esko is exclusief te boeken bij AT Bookings Belgium.
Esko is beschikbaar voor optredens, clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Esko
Esko is méér dan een producer, hij is daarnaast ook een veelzijdige schrijver en artiest. Tel daarbij op dat hij labeleigenaar is van Van Klasse en het is duidelijk dat Esko met deze successen een prominente plek in de Nederlandse Urban scène heeft bemachtigd. Deze artiest haalde #1 hits met onder andere ‘Ride Or Die’ met Josylvio en ‘Huts’ met The Blockparty, Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv. De single ‘Hey Meisje’ samen met Josylvio en Hansie veroverde Spotify, de teller staat inmiddels op meer dan 48 miljoen streams. Zijn album ‘Beats By Esko’ stond op de eerste plaats in de Dutch Album Top 100, ter ere van deze release schreef Esko geschiedenis met zijn ‘Beats By Esko’ 101Barz Megasessie. Esko leverde grote bijdrages op alle albums van Josylvio en zowel 2018 als in 2019 werd hij uitgeroepen tot Beste Producer tijdens de FunX Music Awards.

Hij werkte eerder samen met artiesten als Sevn Alias, Snelle, Famke Louise, Jonna Fraser, Hef, Lijpe, KA en vele anderen. Na Esko’s burn-out was het op 29 januari 2021 weer tijd voor zijn comeback en bracht hij zijn eerste single ‘Jongen Van Bodem’ uit, later dat jaar volgde zijn Top 5- album ‘Feniks’ het begin van een nieuwe periode vol muziek!

Esko is vanaf nu te boeken bij AT Bookings. Vraag direct een offerte aan of stel een vraag en we helpen je graag verder.

Pressmap Esko

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video

    Bezoekers bekeken ook