NL EN
Vraag / Offerte

BKO

boeken

Wil je BKO boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van BKO. Hier kan je een optreden van BKO boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

De Amsterdamse BKO maakte voorheen deel uit van de rapformatie SBMG, maar besloot na niet al te lange tijd alleen door te gaan en stortte zich op een solocarrière.

2016 was het jaar dat BKO zich voegde bij het welbekende platenlabel Rotterdam Airlines. De periode daarna bracht hij verschillende platen uit met Boef, Jairzinho, Sevn Alias, Kevin, Bizzey en SBMG. Ook op het album Gate 16 van Rotterdam Airlines (#2 Album Top 100) was hij te horen op de helft van de tracks.

Het meest succesvolle nummer op datzelfde album is ‘Gass’ van Sevn Alias. De track bereikt als eerste Nederlandstatlige Hiphop nummer de 30 miljoen views op YouTube en behaalt de #3-positie in de Single Top 100.

Het eerste eigen project van BKO verscheen eind 2017 en betreft de Stretch EP. Onder andere Poke, SBMG en de Engelse artiesten Headie One en Dun D zijn op deze langspeler te horen.

Het volgende project, de maxi single M4, verschijnt begin 2018 en kenmerkt de veelzijdigheid van de rapper. Vijf maanden later brengt BKO de maxi single Stretch Season uit.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video