NL EN
Vraag / Offerte

BKO

boeken

Wil je BKO boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van BKO. Hier kan je een optreden van BKO boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

BKO werd geboren in Amsterdam. Aan het begin van zijn muziekloopbaan, in 2013, maakte hij deel uit van de rapgroep Sawtu Boys Money Gang (SBMG). Na een korte tijd stapte hij op en ging verder als solo artiest.

In het jaar dat hierna volgde richte hij met wat vrienden een eigen groep op genaamd Well Paid Music Group. In een tijd dat YouTube nog de overhand had en er nog niet massaal gebruik werd gemaakt van alle streamingsdiensten deed de groep een poging om een eigen label te starten en kwamen er op het YouTube-kanaal van WPMG een groot aantal video’s uit.

In april 2016 tekende BKO een contract bij het label Rotterdam Airlines. In hetzelfde jaar en het jaar dat hierop volgde deed hij diverse featurings met artiesten als Jairzinho, Boef, Sevn Alias, Kevin, SBMG, Bizzey, Childsplay en Sigourney. Daarnaast verscheen hij ook op het album Gate 16 (Een compilatie album van het label) dat in juli 2017 uitkwam. Hij is te horen op tien van de twintig nummers van het album en het kwam op nummer 2 van de Album Top 100 binnen en bleef enkele maanden in de top van deze lijst staan.
Een van de nummers waaraan hij meewerkte, was ‘Gass’ van Sevn Alias. ‘Gass’ bereikte als eerste Nederlandse Hip Hop nummer meer dan 30 miljoen views op YouTube. Deze single stond net als ‘Tempo’, een samenwerking met Jairzinho, op nummer 3 in de Single Top 100.

December 2017 kwam BKO zijn eerste solo project genaamd Stretch uit. Op de EP werkt hij samen met SBMG, Poke, en maakt hij een uitstapje naar Engeland om te werken met twee Engelse artiesten genaamd Headie One en Dun D.

In januari 2018 kondigt hij zijn 2e project M4 aan, een maxi single met drie tracks geheel in de veelzijdige stijl van BKO. Op de maxi single laat BKO zien wat zijn stijlen zijn en werkt hij op een van de nummers samen met Kimonomandem en Quesswho.

In juni 2018 bracht hij zijn maxi single ‘Stretch Season’ uit.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video