NL EN
Vraag / Offerte

Boaz van de Beatz

boeken

Wil je Boaz van de Beatz boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Boaz van de Beatz. Hier kan je een optreden van Boaz van de Beatz boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Boaz van de Beatz boeken
Boaz van de Beatz is een vakman pur sang. Alle muziek genre’s komen voorbij en worden samengesmolten tot energieke en aanstekelijke tracks. Boaz heeft zichzelf in korte tijd op de producerkaart gezet en was drie keer de winnaar van de State Award voor ‘Beste Producer’. Ook is hij de man en het geluid achter het label Nouveau Riche.

Boaz heeft ondertussen een enorme staat van dienst met samenwerkingen met Mr. Polska, The Partysquad, Jebroer, Ronnie Flex en Yellow Claw hebben geresulteerd in hitsingles zoals ‘Hausa Wausa’, ‘Vinger op de Klitter’, ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’, ‘Nooit Meer Slapen’, ‘Brommer’, ‘Soldaatje’, ‘Tank Station’, ‘Herrie In Me Oor’, ‘Oh My’, ‘Allemaal Lichten’ en ‘Vlammen’. Vooral ook internationaal weten ze Boaz van de Beatz te vinden. Zo werkte hij met en voor artiesten zoals Diplo, Major Lazer en Afrojack.

Met een set van Boaz van de Beatz barst je club of festival gegarandeerd uit zijn voegen.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video