NL EN
Vraag / Offerte

Bryan Mg

boeken

Wil je Bryan Mg boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Bryan Mg. Hier kan je een optreden van Bryan Mg boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Bryan Mg

Bryan Mg boeken
De Gentse Bryan Mumvudi Gazambo (kort gezegd Bryan Mg) groeide op in een meertalige familie. Die meertaligheid is te horen in zijn muziek. Ook zijn Congolese roots vind je terug in zijn muziekkeuze.

Hij switcht moeiteloos van Nederlands naar Frans en Engels met Caraïbische en Afro geïnspireerde beats maar waar begon het allemaal voor Mg?

Het is in 2017 dat Bryan een eerste keer van zich laat horen na een samenwerking met Vlaamse rapper Chardy. Hun nummer ‘Voorbij’ slaat in als een bom op de lokale scene. Kort erna besloot Mg zich wat meer voor te stellen aan het publiek als solo artiest en brengt de tracks ‘Brand New Vibe’ en ‘OMG’ uit.

2018 was het jaar van de revelatie. Met zijn debuutproject MGSeason werkte hij samen met o.a. LouiVos, Yung Felix, Architrackz. 6 miljoen streams later kunnen we stellen dat hij in de smaak valt van het Nederlandse publiek. Ook zijn hitsingle ‘Bouge ton derriere’ (geproduced door Vanno & Zurich) haalt over 3 miljoen streams en ontvangt lof van de hele scene.

Maar de zanger is nog lang niet klaar! Na onze noorderburen te hebben veroverd zijn nu ook Frankrijk en andere landen aan de beurt. Zijn laatste single genaamd ‘Hard 2 Get’ werd zeer goed opgepakt op haalde ondertussen al de kaap van 4 miljoen streams. Nu focused de jonge Bryan op MGSeason 2. Dit project moet de bevestiging worden dat hij heel lang wilt meedraaien in de industrie.

pressmap Bryan Mg

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video's Bryan Mg