NL EN
Vraag / Offerte

Défano Holwijn

boeken

Wil je Défano Holwijn boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Défano Holwijn. Hier kan je een optreden van Défano Holwijn boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Défano Holwijn boeken
Défano Holwijn is niet te missen met zo’n enorme fanclub die hem dag in dag uit volgt. Met zo’n 285.000 abonnees op YouTube behoord Défano tot een van de succesvolle vloggers van ons land. Keer op keer weten zijn ludieke video’s hem overal en nergens te brengen.

De uit de hand gelopen hobby komt hem schitterend van pas als muzikant. “Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien.” De constante flow van zijn video’s heeft hem de nodige discipline geleerd, wat voor zijn bijdrages aan Blauwdruk Boothprint erg goed uitkomt.

Net als in zijn vlogs wil hij evenzeer als muzikant bovenal zichzelf zijn. “Die gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn.” Dat is in elk geval gelukt op de ondeugende single Rewind. Dankzij Défano zal ‘pompoensoep’ nimmer hetzelfde zijn.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video