NL EN
Vraag / Offerte

Frenk de Slak

boeken

Frenk de Slak boeken voor jouw event?
Frenk de Slak is exclusief te boeken bij AT Bookings Belgium.
Frenk de Slak is beschikbaar voor optredens, clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

”Frenk is een vrolijke funky slak die geniet van het leven. Hij leeft in het nu en gaat op in het moment. Hij neemt overal de tijd voor. Veel tijd. Heel veel tijd. Dit heeftook zijn keerzijdes, maar daar heeft Frenk iets op bedacht.” Frenk heeft eenboodschap voor iedereen. Hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort. Frenk de Slak gaat vanaf oktober 2022 op tour langs de toonaangevende zalen in het hele landwaar Rico grote successen vierde. Naast de voorstelling verschijnt er ook een album met alle muziek uit Frenk de Slak en een prachtig boek met illustraties van het geroemde collectief Job, Joris en Marieke. Frenk De Slak is een productie van Hedon Talent Support met bijdrages van Fonds Podiumkunsten en het VSB fonds.

RICO
Rico (Ricardo McDougal): icoon en vaandeldrager van de Nederlandse hiphop. Samen met Sticks en Delic doorgebroken als Opgezwolle en gezegend met een carrière van ruim twintig jaar aan de absolute top. In vele samenwerkingen langs alle grote festivals en ongeveer elke zaal in Nederland. Altijd actueel, scherp en vol energie. Met Frenk de Slak kunnen zijn kinderen hem op het podium zien met een voorstelling voor het hele gezin. Een droom die uitkomt!

DRIES BIJLSMA
Dries Bijlsma is een toonaangevende Zwolse producer en muzikant. Wist van het Typhoon album Lobi Da Basi een absoluut meesterwerk te maken en drukte een grote stempel op dit megasucces. Werkt sinds jaar en dag met de allergrootste namen uit het Nederlandse muzieklandschap en wist in zijn drukbezette agenda de tijd te vinden om met Rico een album te maken en ook nog eens op tour te gaan!

Pressmap Frenk de Slak

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video