NL EN
Vraag / Offerte

FRNKIE

boeken

Wil je FRNKIE boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van FRNKIE. Hier kan je een optreden van FRNKIE boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

FRNKIE boeken
Hij is nog hartstikke jong, maar dat neemt niet weg dat hij één van de nieuwe generatie talentvolle DJ’s en producers is in de Urban en Dance scene. Vanaf hij zich heugen kan, was muziek, in de breedste zin van het woord, aan de orde van de dag en hij leert al snel diverse instrumenten bespelen. Dat bleef niet alleen bij een keyboard; ook de saxofoon en de gitaar trokken zijn aandacht.

Op zijn tiende kwam naast al het akoestische geluid voor het eerste de laptop om de hoek kijken. De jaren erna ontwikkelde hij zijn producer capaciteiten en werkte hij toe naar het startschot van zijn huidige carrière. Ook als DJ begon hij zijn weg te vinden op schoolfeesten en jongerenevenementen. Hier legde hij de basis voor enkele jaren later wanneer hij als 15-jarige al in diverse grote clubs in Nederland draaide.

Op zijn 16e produceerde hij het nummer ‘Ik Kan Je Niet Laten’ van Jonna Fraser. Iets later won hij de FunX producer contest. We gaan nog veel horen van FRNKIE, want het is heel simpel: deze DJ/producer is al lang niet meer weg te denken met zijn vernieuwende kijk op het hedendaagse elektronische muzieklandschap!

persfoto

Presskit

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video