NL EN
Vraag / Offerte

Jebroer

boeken

Wil je Jebroer boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Jebroer. Hier kan je een optreden van Jebroer boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Jebroer boeken

Zijn laatste plaat met zijn geluksgetal als naam, bleek voor Jebroer een gouden zet. Met #ELF11 plaatste de rapper, platenbaas en trotse vader zichzelf op de markt. Met de onmisbare hitsingle Kind van de Duivel als vlaggendrager. “Ieder jaar moet er één liedje de lul zijn. Dit jaar was dat de mijne. En daar ben ik blij om.” Zijn plan voor de nabije toekomst? Keihard doorpakken.

“Voor mijn plaat #ELF11 uitkwam, zei ik tegen mijn vriendin: Dit album gaat ons leven veranderen. Kind van de Duivel heeft dat gedaan. Ik wist dat het nummer iets zou doen, maar dat het rond dat nummer zó’n gekkenhuis zou worden? Dat had ik nooit durven voorspellen.” De artiest blijft er bescheiden onder, maar dat de Kind van de Duivel dé track is van 2017 blijft een feit.

De rapper wist wat nodig was om écht succesvol te worden: keihard werken. Dat uitte zich eerst in de plaat Gouden Tranen, waarmee Jebroer zich van zijn gevoelige kant liet zien. En vervolgens in zijn tweede album #ELF11, waarmee hij de gulden tussenweg vond tussen emotie en feesten. Singles als Btje Vliegen Tog, Camouflage en Hoesten Als Bejaarden maakte de rapper een gerespecteerd artiest en terwijl dat allemaal gebeurde, startte hij ook nog zijn eigen platenlabel en modemerk. Jebroer bewees met ieder mijlpaal weer: hard work pays off.

Jebroer is inmiddels vader van twee extra motivatie bronnen om nog harder te werken. “Toen mijn vriendin vertelde dat ze zwanger was van de eerste, moest ik huilen. Ik wilde nog geen vader worden, ik had mijn leven nog niet genoeg op een rijtje.” Hij zette zijn schouders eronder en werkte keihard om een groter woning te regelen, babyspullen te kopen en te zorgen voor genoeg inkomsten.

Toen het geld na het succes met de remix van Banaan op de bank werd gestort, leerde Jebroer een harde les. “Ik gaf veel te veel uit en kreeg een belastingaanslag waarvan ik dacht: hoe ga ik dít fixen?” Deze fout wil Jebroer niet meer maken, alles moet vanaf nu goed geregeld zijn. “Je weet nooit hoe lang het succes duurt, dus ik wil de toekomst van mijn gezin zo snel mogelijk veiligstellen.”

Vooralsnog heeft hij alles onder de controle. “Ik ben born for this,” legt hij uit. “Ik zie mezelf meer als een zakenman dan als een rapper. Mijn albumconcepten zijn mijn businessmodellen.” Niet voor niets stond de halve Benelux onderste boven nadat Kind van de Duivel de wereld in werd geslingerd. Dominees hadden nog gewaarschuwd voor de track, optredens dreigden te worden gecanceld.

Inkakken is bijpakken, dus rust Jebroer geen moment. In de slipstream van zijn grootste hit tot nu toe brengt hij de track Engeltje uit, die binnen één dag YouTube-records breekt. Daarnaast gaat hij internationaal met een Duitse variant van Kind van de Duivel. Tevens bij onze oosterburen ontploft de track, Kind eines Teufels en is hard op weg naar miljoenen views op YouTube en verplettert wederom de Spotify-charts.

Met zijn voorlopige magnum opus #ELF11 verstevigde Jebroer zijn basis, met Kind van de Duivel pakte hij zijn podium, met Engeltje knalde hij door. Jebroer grijpt elke kans met beide handen aan, hij gaat al helemaal geen uitdaging uit de weg! “Ik heb nooit gekozen voor de kortste route. Wie de grootste risico’s neemt, kan de grootste klappers maken.”

Pressmap Jebroer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video