NL EN
Vraag / Offerte

Jhorrmountain

boeken

Wil je Jhorrmountain boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Jhorrmountain. Hier kan je een optreden van Jhorrmountain boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Jhorrmountain boeken
De Amsterdamse Jhorano Plet bracht zijn jongere jaren door met muzikanten uit de omgeving. Als voetballer gooide hij hoge ogen, maar de voetbalwereld was toch niet helemaal zijn ding. Jhorano had al snel in de gaten dat zijn ‘ding’ buiten de Johan Cruijff Arena te vinden was en hij besloot zich te focussen op muziek onder de artiestennaam Jhorrmountain. In eerste instantie via beats op YouTube met eigen raps eroverheen.

Vandaag de dag heeft zijn muziek carrière een professionele wending gekregen met Blauwdruk Boothcamp als elite-opleiding. “Ik ben hier de enige persoon die nog maar net achter een mike staat, terwijl Frans een legende is in de rapgame en de rest ook al veel ervaring heeft. Ik wil heel graag leren hoe ik de beste teksten kan schrijven en het beste kan rappen. Boothcamp heeft me geleerd om eerlijk tegen mezelf te zijn, en tegen mijn collega’s.” Het komende project: “Een soloplaat. Ik wil dat de mensen luisteren naar de boodschap die ik met mijn muziek wil overbrengen. Ik voel me op mijn best als ik kan optreden, dat is écht mijn wereld. “

persfoto

presskit

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video