NL EN
Vraag / Offerte

Kid de Blits

boeken

Wil je Kid de Blits boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Kid de Blits. Hier kan je een optreden van Kid de Blits boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Kid de Blits boeken
Nadat Kid de Blits, zoals hij het zelf noemt, ‘geadopteerd’ word door Boaz van de Beatz, gaat het snel. Hij trekt direct alle aandacht met zijn entree op de ‘Nooit Meer Slapen’ remix met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow Claw en zet dit succes voort met de single en videoclips van ‘Uit De Noordzee’, ‘Benzine’, ‘Val In Je Huis’ en ‘Brief’.

De Safehouse EP zet Kid de Blits opnieuw in de spotlight. Op deze 10 tracks tellende EP gaat hij de samenwerking aan met verscheidende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Idaly, Murda, Def Major en Cartiez. De producties worden voor hun rekening genomen door niemand minder dan P.Ape en Jack $hirak.

Bij Kid de Blits zijn liveshows weet je zeker dat het dak eraf gaat; de energieke artiest weet namelijk als geen andere hoe je te tent moet slopen!

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video