NL EN
Vraag / Offerte

Martijn Fischer

boeken

Wil je Martijn Fischer boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Martijn Fischer. Hier kan je een optreden van Martijn Fischer boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Martijn Fischer

Martijn Fischer boeken

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. In 1997 studeert hij af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarna zijn carrière als acteur snel een vlucht neemt.

Door de jaren heen heeft Fischer rollen gespeeld in tal van theater, televisie- en filmproducties. Denk aan o.a. ‘Baantjer’, ‘Gooische vrouwen’, ‘Goede Tijden’ en “Onze Jongens” samen met Jim Bakkum. Hij speelde bij de meest grote theatergezelschappen in diverse productie waarmee hij al vele malen de Nederlandse theaters aandeed.

In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (2012). Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen! Ook krijgt Martijn dit jaar de hoofdrol als Jezus in het populaire ‘The Passion’ in Amersfoort; het muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

In 2019 brengt Martijn zijn eigen geschreven nummer ‘Meer van Jou’ uit. Ook tourt hij dit jaar met zijn band langs een groot aantal Nederlandse theaters.

Martijn Fischer is inmiddels een graag geziene gast op de festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse, Wish Outdoor, Breda Live en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer!

Boek Martijn Fischer

Martijn Fischer is met het repertoire van Hazes te boeken in verscheidene configuraties.

Pressmap Martijn Fischer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video