NL EN
Vraag / Offerte

Shock Elias

boeken

Wil je Shock Elias boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Shock Elias. Hier kan je een optreden van Shock Elias boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Shock Elias boeken
Door deel te nemen aan de Esko Challenge zet de Amsterdamse Shock Elias zichzelf op de kaart. Hiervoor maakte producer Esko een exclusieve beat voor FunX Start. Dit deed hij samen met radio DJ Fernando. Tevens gingen ze samen op zoek naar rappers die vocals zouden leveren voor de beat. Door lines als “ik sla niet door, maar doe ik het wel, dan zijn het mijn punchlines”, was hij een van de gekozen kandidaten.

Inmiddels heeft Shock Elias samen gewerkt met o.a. Chanty, waaruit het nummer ‘Corazon’, uitgebracht op Valentijnsdag, volgde. Hij dropte een freestyle, genaamd ‘Young Boy’, waarmee hij zijn story telling talent en flow liet horen. Na de kortste keren ging de freestyle viraal en besloot hij om de freestyle als single te releasen. Binnen maar liefst 24 uur had de teller de 100.000 streams aangetikt op Spotify. De single bereikt uiteindelijk de 1.000.000 streams. In 2018 releasede Shock Elias zijn eerste album genaamd ‘Vuurologie’. Begin 2019 verzorgde hij het voorprogramma van de uitverkochte clubtour van Snelle.

Pressmap Shock Elias

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video