NL EN
Vraag / Offerte

Snelle

boeken

Wil je Snelle boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Snelle. Hier kan je een optreden van Snelle boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Snelle

Snelle boeken
Snelle ofwel Lars Bos is een meedogenloze werker die vastberaden is om aan te tonen dat een Hollandse jongen (met een hazenlip) Nederland kan inspireren met zijn geschreven teksten.

“Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.”

In 2016 bracht Snelle de “Vier EP” en “Bijrijder EP” uit die hebben geleid tot 1.300.000 streams en plays op platformen zoals YouTube en Spotify, gestimuleerd door de steun van hiphopinstanties zoals Puna, FunX en 101barz.

Snelle staat bekend om zijn gebruik van instrumenten zoals piano, gitaar en saxofoon. Dit, samen met moderne trapbeats/drums en authentieke woordkeuze en boodschap, zorgt voor creatieve en relaxte sounds die voorheen waren te horen op o.a. NewSkoolfest, Woohah, 10 jaar Puna, Keizerrijk, Definitie van HipHop en nog veel meer andere shows door het hele land.

De vriendengroep van Lars is en blijft enorm belangrijk. Daarbuiten zijn de mensen om hem heen allemaal een binding met creativiteit. Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’-cultuur neer, daarbij is het belangrijk dat iedereen zijn hart volgt.

Snelle’s muziek neemt je mee in het studentenleven van nu met al haar verleidingen.

Snelle is vanaf nu ook te boeken met de Lieve Jongens band!

Fotocredit: Wouter van de Linde

Persfoto Snelle

presskit Snelle

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video's Snelle

    Bezoekers bekeken ook