NL EN
Vraag / Offerte

Stenfert

boeken

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

De 24-jarige Stenfert uit Amsterdam staat aan de voet van een bruisende muzikale carrière. Op 20-jarige leeftijd ontdekte zijn muzikale passie. Hij verruilde de universiteit voor de studio en begon de artiestenopleiding aan de Herman Brood Academie, waar hij zich in de daaropvolgende jaren snel ontwikkelde.

Zijn muzikale roots liggen in de hiphop hoek, maar de afgelopen jaren is zijn huidige sound steeds meer pop-georiënteerd: catchy refreintjes, eerlijke teksten en een heldere, verstaanbare stem zijn kenmerkend voor zijn geluid. Stenfert’s sound is te omschrijven als poppy-hiphop in een nieuw jasje. Hij is eerlijk en open in zijn teksten met een eigen sound, die herkenbaar is voor vele en goed ingespeeld op de maatschappij en de hedendaagse behoeften van de huidige generatie.

2022 begon voorspoedig voor Stenfert: in de zomer verscheen zijn debuut Ep ‘Eerlijk’, stond hij als voorprogramma op meerdere grote poppodia (Tivoli Utrecht, 013, Paradiso Noord) en versterkte hij zijn team door een samenwerking aan te gaan met Sony Laser en AT Bookings.

 

Pressmap Stenfert

Video