NL EN
Vraag / Offerte

WAWA

boeken

Wil je WAWA boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van WAWA. Hier kan je een optreden van WAWA boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie WAWA

WAWA boeken
Combineer vlijmscherpe bars met ratelende flows, catchy hooks en een aanstekelijke stage presence en dan weet je waarom WAWA elke podium moeiteloos plat speelt.

Geboren in Rotterdam maar opgegroeid in Aalst. Op zijn 11de schreef WAWA zijn eerste raps. Een paar freestyles hier en daar. Al snel begon het woord rond te gaan van die “Youngin’ on the block”. Maar het is op 16-jarige leeftijd dat de rapper zijn eerste statement dropte!

Een remix van “Desiigner – Panda” veroverde de stad. Tienduizenden views later was iedereen het er over eens: WAWA is the future.

“Ik wil mijn eigen sound creëeren maar dat komt wel met de tijd.” – WAWA

In 2017 dropt WAWA “Centen” en “Getallen”, die beiden de kaap van de 100.000 views hebben behaald. Meteen volgden er optredens in Vlaamse steden zoals Antwerpen, Leuven, Aalst, Ostende waar hij elk publiek wist te imponeren.

In Mei 2017 opende de youngin’ op het Aalsterse hiphopfestival “Betong”. Britse grimehype AJ Tracey prees hem toen de hemel in.
Het jaar daarop kwam WAWA terug als headliner. Hij zette toen het podium op zijn kop in zijn eigen stad!

WAWA is de winnaar van de FunX Talent rappers only-editie. Daar ontving de rapper van de jury veel lof voor zijn “totaalplaatje als artiest”.
Zijn tweede ronde was meteen één van de meest bekeken episodes van het seizoen!

Pressmap WAWA

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video's WAWA