NL EN
Question / Quote

Architrackz

bookings

Want to book Architrackz? AT Bookings Belgium is the official bookings agency of Architrackz. For questions or quotes regarding Architrackz, please contact one of our bookers.

View our overview or search by artist.

contact

Contact us online or by telephone

contact

Place an option or book directly for free

contact

Biography Architrackz

Book Architrackz

Architrackz, geboren als Dwayne Leroy Biekman op 26 maart in 1992, werd als tiener al snel verliefd op het maken van muziek. Als Dwayne Meerzorg maakte hij jarenlang muziek zonder enig echt succes. Een deelname aan het muziek talentenjacht programma The Next MC van hiphop platform 101Barz leverde hem bekendheid op, maar helaas niet om zijn muziek, maar om de manier hoe hij door de jury op hilarische wijze geëlimineerd werd uit de auditie ronde.

In 2016 boekte Architrackz daardoor pas echt succes toen hij de microfoon inruilde voor een keyboard. Zo produceerde hij o.a. ‘Op De Weg’, ‘Chemistry’ en ‘Hard 2 Get’. Laatstgenoemde single was voor het eerst na 4 jaar dat Architrackz weer achter de microfoon kroop. Dit ging niet onopgemerkt, de teller van ‘Hard 2 Get’ staat al ruim boven de 17 miljoen streams en het succes smaakte naar meer.

Eind 2019 ging Architrackz weer vol voor het rappen en bracht hij zijn eerste project ‘Blessings & Life Lessons’ uit.

Op dit moment is hij bezig de laatste hand te leggen aan zijn aankomende album dat in het najaar van 2020 zal uitkomen.

Photos: ShotsByPine

Press photo pack Architrackz

Stay informed

Send

Schedule

    Videos Architrackz

    You also might like