NL EN
Question / Quote

Delany

Want to book Delany? AT Bookings Belgium is the official booking agency of Delany. For questions or quotes regarding Delany, please contact one of our bookers.

View our overview or search by artist.

contact

Contact us online or by telephone

contact

Place an option or book directly for free

contact

Delany biography

Book Delany
Van jongs af aan stroomt entertainen door haar bloed. De 20-jarige Delany staat al een poos in de schijnwerpers en is een allround artiest: ze zingt, rapt, danst, schrijft, produceert en is vastberaden haar naam te vestigen in de muziek. Haar kracht onderweg naar succes is haar zelfstandigheid. Ze heeft een duidelijke visie, maakt haar eigen keuzes en bewandeld haar eigen pad. “Ik kan niet achterblijven, ben ze een stap voor.”

Delany zat op de Nederlandse popacademie en is bom van creativiteit. Ze is artistiek verantwoordelijk en producent van haar videoclips en schrijft haar eigen nummers. Haar single ‘Laat Niet Los’ met Hansie heeft meer dan 3.000.000 streams op Spotify en de bijbehorende videoclip werd ook ruim twee miljoen keer bekeken. Met Zefanio bracht ze de track ‘Als Ik Weg Ben’ uit.

In mei 2019 heeft Delany een contract getekend op het label 777, de platenmaatschappij van Frenna. Haar eerste singlerelease ‘Fake Love’ is een samenwerking met Frenna. Deze track is de eerste single van de aankomende EP van Delany.

Delany press photo

Stay informed

Send

Schedule

    Delany Videos