NL EN
Question / Quote

Mani

bookings

Want to book Mani? AT Bookings Belgium is the official bookings agency of Mani. For questions or quotes regarding Mani, please contact one of our bookers.

View our overview or search by artist.

contact

Contact us online or by telephone

contact

Place an option or book directly for free

contact

Mani biography

Book Mani
Mani, voorheen MocroManiac, kunnen we gemakkelijk rekenen tot één van de beste rappers uit de scene. Een geval rapper’s rapper. Zijn legendarische 101Barz-sessies zetten telkens weer de toon en kunnen rekenen op rake teksten en enge flows.

Mani maakt van 2010 tot 2014 deel uit van de Hydroboyz, waarmee hij de clubhit ‘Hindabuilding’ scoort. Ook solo scoort hij in die periode met o.a. de 40-hit ‘Nooit Meer Slapen’ met Yellow Claw, Ronnie Flex en Jebroer. In 2012 breekt Mani met Hydroboyz vakkundig Appelsap en Solar af en pakken ze de State Award voor ‘Beste Liveact’ en de nominatie als ‘Beste Groep’.

In 2014 gaat hij geheel solo verder onder de naam MocroManiac en brengt hij bij het hiphoplabel Top Notch zijn eerste EP uit: Maniac 4 President. Het jaar erop wordt de track ‘Kan Niet Hangen’ met Ismo en Sevn Alias een hit op YouTube. Ook zijn 101Barz sessies trekken op dat moment veel kijkers: ze overstijgen de miljoen views. Met niemand minder dan Fresku, die MocroManiac bij DWDD zijn “lievelingsrapper” noemt, slaat hij de handen ineen in de jaren die volgen. Ze droppen o.a. de tracks ‘Kreeft’ en ‘Nooit Goed’ uit. Ook brengen ze samen het album Juice uit.

In 2018 verschijnt het 19-tracks-tellende album MANIAC. Begin 2019 besluit MocroManiac zijn naam te veranderen in Mani en tegelijkertijd brengt hij een nieuw, gelijknamig album uit. Op het album staan, naast een aantal solotracks, featurings met o.a. Sevn Alias en Poke.

Mani is meer dan ready: er staat nieuwe muziek op stapel om de industrie, poppodia, clubs en festivals wederom op hun grondvesten te doen schudden!

Mani press photo

Stay informed

Send

Schedule

    Mani videos