NL EN
Question / Quote

Skinto

Want to book Skinto? AT Bookings Belgium is the official booking agency of Skinto. For questions or quotes regarding Skinto, please contact one of our bookers.

View our overview or search by artist.

contact

Contact us online or by telephone

contact

Place an option or book directly for free

contact

Biography

Skinto is een geboren entertainer. Hij verovert Nederland met zijn Grime sound en maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Hij deelde het podium veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht deel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt.

Samen met Stepherd trad Skinto op voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap, Paaspop en Solar, maar weten zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase. Hun doel? Het begrip ‘feest’ naar een hoger niveau tillen met behulp van een muzikale cocktail aan hiphop, UK-bass en elektronische sounds.

Stepherd & Skinto hadden een gigantische hit in België met het nummer ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken. De volgende single ‘Brak Obama’ wordt lovend ontvangen in eigen land. Met uitbundige support van radiozenders 3FM, FunX en Slam!FM groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.

Skinto is een feestbeest! Alleen al door zijn positieve, maar vooral energie op het podium zal hij elke zaal op zijn kop zetten.

persfoto

Stay informed

Send

Schedule

    Video