NL EN
Vraag / Offerte

Keizer

boeken

Keizer boeken voor jouw event?
Keizer is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Keizer is beschikbaar voor optredens, clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Keizer, de artiestennaam van Rozelsky Steve Lie-A-Jen, is een Nederlandse rapper met Surinaamse roots. Hij werd geboren in Paramaribo op 6 juni 1987 en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland.

In 2008 besloot Keizer zich te focussen op een solocarrière. Begin 2009 bracht hij zijn eerste mixtape ‘Straategisch’ uit. Op YouTube werden nummers zoals ‘Mama Sorry’, ‘Wie is de baas’, ‘Keizer, Koning, Admiraal’ en ‘Nice’ grote hits.

In 2010 ontving Keizer de State Award voor de beste 101Barz-sessie en in 2011 ontving hij de Pure Award voor de beste Nederlandse hiphopartiest bij de TMF Awards.

Keizer werkte geruime tijd aan zijn album dat uitkwam in september in 2014. Het album, genaamd ‘Karma’, bevatte samenwerkingen met onder andere Lil Kleine, Kraantje Pappie en Cho. Hierna volgde er verschillende hitsingle’s zoals ‘Omlaag’ ft. Gio & Freddy Moreira en ‘Interessant’ ft. Dopebwoy.

Hierna heeft Keizer aan verschillende Youtube- en TV-series meegdaan. In 2017 nam Keizer deel aan het tweede seizoen van “It Takes 2”.

in 2023 is Keizer klaar om alleen, of samen met zijn ‘partner in crime’ Gio het podium op stelten te zetten!

Pressmap Keizer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video

Bezoekers bekeken ook