NL EN
Vraag / Offerte

Skinto

boeken

Wil je Skinto boeken? AT Bookings Belgium is het officiële boekingskantoor van Skinto. Hier kan je een optreden van Skinto boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Skinto boeken
Met zijn Grime sound maakt hij naam in de Hiphop scene en het elektronische circuit. De sound van de geboren entertainer loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum ’n’ Bass. Hij deelde het podium veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht deel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt.

Met Stepherd stond Skinto voor duizenden mensen op bekende festivals zoals Solar, Paaspop, Appelsap en Mysteryland. Ook de kleinere publieken kunnen ze crowdsurfend en in extase achterlaten. Het doel is dan ook om het begrip ‘feest’ naar een hoger niveau te tillen.

Stepherd en Skinto hadden een gigahit bij onze zuiderburen met het nummer ‘Banaan’ in samenwerking met Jebroer en Jayh. De track staat wekenlang in de top 10 van de Ultra Top 50 en de videoclip wordt miljoenen keren bekeken. De single die erop volgt, ‘Brak Obama’, doet het goed in Nederland en wordt opgepikt door 3FM, FunX en Slam FM.

Door zijn positiviteit en energie zet Skinto elke zaal op zijn kop. Skinto is een feestbeest!

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

    Video